Wednesday, November 13, 2013

Farisya Hana Kena Chicken Pox pula

After 2 week kakak dah settle chicken poz adik plak kena..mama terpaksa la cuti seminggu jaga adik...sian dah M.I .L bagi la balik kampung rest ..nasib mama x bg dia bawa balik farisya rupanya balik kampung terus M.I.L demam..sian la...


Celebrated 6TH Birthday Nur Farah Hadirah At Tadika

Setiap tahun mesti tempah kek dan sediakan goodies utk kawan2 farah celebrate birthday farah ...kami delay almost 2 weeks coz farah kena chicken pox...gambar birthday kat school tu minta tlg teacher ambikkan ..mama x dapat nak datang coz jaga adik chicken pox plak...


Tema cake tahun nie hello kitty request by birthday gurl

 Brg2 utk buat goodies 




 Dh settle packing 






video
tq teacher for the pictures and video that been taken for me...

Farah Hadirah Kena Chicken Pox

Last 2 week  kakak kena chicken pox, almost 2 weeks kaka x gie school. mama baru sgt cuti so x boleh nak cuti lg that month..nasib la ..nmother in law willing nk datang tolong jaga kakak..thank u so much mak (m.i.l) yg so loving and caring...till now kakak punya chicken pox still ade tanda lagi ...



Farah Hadirah Final 6 Years Assessment

Alhamdullilah, TERUJA dan SYUKUR mama dah ayah tengok peningkatan kakak yg di luar dugaan . kakak working so hard sendiri utk pertingkatkan akademi ...terkejut mama bila teacher class kakak bgtau yg kakak dpt no 1,...thnk u so much sayang ...for great and excellent job ..sayang kakak so much.


Ini present kakak yg rajin baca buku dan excellent in ur final assessment ..mama dan ayah x sempat nak guide kakak ..soory syg ...

6th Birthday Nur Farah Hadirah

Alhamdullilah, genap sudah 6 tahun princess mama yang sulung nie. kami makan kat pizza utk celebrated birthday farah ...comel tengok aksi 2 beradik ni sementara tunggu order sampai .

 adik tengok menu sampai berpusing...nk order apa la tu 




Outing Hujung Minggu

Kami kalau x ada apa2 suka outing kat shopping mall cuci mama...nie kami outing kat ioi puchong. Anak dpt main game kat shopping mall dh sonok sgt dh ...


amboi anak dara mama nie, nk ganti ayah jd bikers ke...nope nope gurl2 ye princess 



gaya je lebih adik farisya nie...











makan pop corn depan kedai coz x leh bawa masuk lor

gaya adix farisya yg suka konker makanan



selamber je bersila kat situ ...heheh so cute ..tecik2 x control ayu lg 



Makan Stim Boat Shabu Shabu Ipoh

Balik ipoh kali ini , makde belanja makan stim boat kat shabu2..best gak layanz...