Friday, June 20, 2008

Kursus oh kursus





leganya...dh habis dh siri 1 2008 kursus kesedaran & keselamatan ict ...aku punya la takut kalu x mendpt sambutan. first time anjurkan kursus slp keje ngan gomen..masa kat u dulu dh biasa dah conduct event mcm pameran fakulti utk pesta convo..so x la cuak sgt nk deal ngan penceramah...mcm2 jadilah masa nk uruskan ..dh lama book tmp kat dewan annex tu last2 minute lagi 2 week kata x leh guna nasib ade ball dewan jubli tu...tuhan je yg tau...alhamdullilah semua kekwn wat keje masing2 ngan excellent...coming soon ade lagi kursus keselamatan ict nie siri 2 plak..rs x pening dh kot...huhu bos baru dh nk masuk so dia la plak incharge....huhhu...kat sini ade few pictures during the course, from the reheasal day sampai event course tu...saksikanlah....heheheheh





hahahah....sian gambo kak ija kita x masuk kan ye..nk masuk kan byk lagi sebenornya tapi internet lembap la time tu..nie sambung masukkan gambo lagi...huhuhu

4 comments:

ali said...

semoga berjaya

HazlisaNoor said...

apsal takder gambar akak kat sini..apa akak ni tak cukup komersil ker..hehe

HazlisaNoor said...

alamak..gambar akak tu baaaiik punya sengih..hehe..

tifaizal said...

hahah..tau xpe...kui kui