Sunday, February 19, 2012

Colmar Tropical Berjaya Hill Bukit Tinggi

Lepas checkout je dari selesa homes , kami decide nak naik colmar jap...saje la kan dah alang2 ke sini ...mama dah pernah gie 2 tahun lepas ade kursus..en hubby and family x sampai lagi..so kami pun naik gak la..tapi x pergi semua tempat coz mama x larat nak jalan dh ...huhuhu..nie pun pinggang rase mcm nak patah dah..nasib la ade en suami x jadi tukang urut rasmi during mama  pregnant this time...huhuhu...kami gie colmar dan taman haiwan je...taman jepun dan taman botanical x larat nak terjah dh...semua dah penat swimming pagi tadi...huhuhu.



1 comment:

. said...

Hi... Salam, saya ada menjual baju babies and kids, gift set for baby, yang comel2 dan dengan harga yang berpatutan... kalau berminat feel free to browse my blog (http://mummyslittlestars.blogspot.com/ ) or facebook page saya Mummy’s Little Stars (http://www.facebook.com/pages/Mummys-Little-Stars/280582848680896?ref=tn_tnmn)... ok, TQ and bye..

**kalau berminat jangan segan2 sms or email me..