Tuesday, June 3, 2014

Indoor Game : IOI Mall

Last 2 week rasenya kami pergi ke sini . Boleh la bagi anak2 main . Anak2 mama nie dpt main mcm nie pun dah seronok dah, nak bercuti en hubby masih sibuk coz bekerja di tempat baru dan ada class hujung minggu.Insyallah tahun dpn lepas bulan 6 bolehla kami plan nak bercuti panjang dgn anak2...sabar ye wahai anak2 ku syg..buat sementara nie kita jelajah je mal yg ade kat selangor kl ...hahahah..

Kualiti gambar x sharp coz anak mama x reti nak duduk diam a.k.a hp dah usia 3 tahun ok...masih kekal digunakan selagi boleh....






bersungguh di debab nie memanjat..walaupun debab tapi dia sgt hyper aktif dan kuat berlari





teruja adik tengok bola2 tu melantun keluar disedut oleh angin...




















1 comment:

.Edi.Jie. said...

kat mana ni tie? best gak...