Sunday, June 2, 2013

Saya sebenarnya isteri dia episode 8Firash berasa sedih bila dapat  tahu Syaf perlu bertukar tempat kerja.Pelbagai andaian dibuat Firash.Syaf pula risau dan serba salah nak minta izin.Mama pula curi-curi dengar di luar pintu.Ternyata Firash tak mengizinkan.Jadi Syaf pun buat muka sedih ... oo jadi maksudnya itu hari terakhir saya kerja la.


 Firash yang pada mulanya nak pratikal di syarikat di Kl akhirnya berubah fikiran bila mendapati syarikat itu adalah milik papanya. Mama Rania cuba menghasut Rania untuk menggoda Firash.


Chad terkejut bila Fikri mengatakan dia menikam sahabatnya karibnya sendiri. Mie siap kirim sampaikan salam pada syaf.tu yang firash buat muka jelous sgt...hehehe
 

Rania cuba goda firash tapi sooory yek firash x layan pun...setia pada yg satu ...syafa aqira..wink wink ...i like


Akhirnya, Firash mengizinkan Syaf bekerja di Trengganu dan pada masa yang sama, Chad sendiri telah memohon praktikal di Terengganu jugak. Sengaja  terlupa cari rumah sewa-dengan alasan utk tinggal bersama Syaf.Siap minta mama telefon Syaf lagi.

Terkejut Syaf bila mama call nak Firash tinggal bersamanya.


  
Kesian syaf.Sampai tersedak Syaf bila kawannya bertanya tentang kehandsome man Firash.

Firash tak sangka dia akan tidur dengan beralaskan tikar. Bila dia jenguk kat bilik Syaf, dia nampak Syaf tido atas tilam.Apa lagi..anak orang kaya yang manja ni pun jealous dan dia pun dengan sengaja tido sebantal dengan Syaf. Mana tahan selama ni tido atas tilam empuk,tetiba kena tido atas tikar.Apa class..Firash curi2 masuk bilik syaf dan tidor sebelah syaf...syaf x sedar langsung...memang jenis tidor mati...heheheh so sweet

Syaf terkejut bila Firash berterus terang tentang kejadian tido sebantal..Cuak betul Syaf. Firash memang sengaja nak kenakan Syaf.

 Syaf nk tolong iron baju kerja firash ...

Tak nak tahu ke terima kasih untuk apa

Terima kasih untuk apa?Di pejabat,terus bersambung kejutannya. Firash tak sangka Haqimi adalah bosnya.Bukan main gembira lagi Chad bila Haqimi kata dia tak diletakkan bawah seliaannya. Tersenyum Firash bila dapat tahu Syaf adalah pegawai seliaannya. 

No comments: