Monday, February 4, 2013

Drama Setia Hujung Nyawa Episod 18

Episod 18
Hidup Ersalina lebih derita bila pulang dari haneymoonnya. Zain sengaja menyakitkan hatinya supaya hatinya puas. Ersalina dapat menghidu perhubungan Zain dan Eriza. Itu semua sengaja semata-mata membuat Ersalina sakit hati. Ikram terus-terusan mengugut Ersalina. Pelbagai rayuan tidak pernah diindahkan. Ini membuat hidup Ersalina lebih tertekan . 


 
 
Zain bertengkar dengan El. Lalu El dihalau keluar dari kereta.Mujur Ikram datang membantu.
 

Ikram call L dan hampir terkantoi bila Zain yang jawab panggilan tersebut. Sewaktu dalam kereta berdua deengan Zain, L memberanikan diri bertanya kepada Zain sama ada Zain cintakan dia atau tidak. Sebaliknya Zain bertindak berhentikan kereta dan menolak L keluar dari kereta. Kebetulan Ikram lalu.

 

El mula merasa tak sedap badan lalu pergi ke klinik.Dr Suria mengesyaki yang El mengandung.Ikram masih berterusan  memujuk El.  Hady cuba merancang dengan Zain untuk buat El cemburu dengan idea keluar bersama dengan Eriza.Eriza pula ingatkan Zain betul-betul sukakan dia.Tanpa disedari, Zain hanya gunakan Eriza.
Zain pula tak habis-habis nak usik El dengan mengarah El buat kerjarumah.
El cuba yakinkan Ikram utk melupakannya. 


Ikram tahu yang El dan Zain mempunyai masalah.  Walaupun El tidak menyatakan,namun,masih ada rasanya sayang pada  Ikram,namun cintanya hanyalah untuk Ikram.


No comments: